Sälja som förening eller privat

Vill ni sälja något på festivalen? Vi sörjer för att det finns 220 v på plats men ni tar med jordad utomhuskabel på 50 m. Är det fullt i bodarna så sörjer ni för tak, t.ex. partytält. Vatten finns men det tar vi upp i från brunnen, så ta med en hink o.d. Vi tar 500 kr i avgift för varje försäljare, entré till festivalen ingår.


För att undvika konkurrens så att utbudet blir spritt så förbehåller vi oss rätten att neka försäljare. Anmäl intresse i kontaktrutan på hemsidan. Skoterklubben är redan klara att sälja hamburgare och läsk.


Vi ser helst att föreningar säljer så privata intressen kan sättas på köplats. Sista dag för anmälan och betalning är 1a mars 2019. Involverar försäljningen gas så är sista dag 15e januari. Vi måste ansöka om gas i samband med polistillståndet. Privata intressen sörjer själva att F-skatt och tillstånd finns för det ni säljer.


Vill någon förening lösa en uppgift på festivalen är vi villiga att dela ut av eventuellt överskott. För exempel så har vi i två år delat ut sammanlagt 6000 kr till Hembygdsföreningen och byalaget för hjälp med att de styrt upp parkeringen. Bevakning av entré , toaletter, gräsklippning och renhållning kan vara uppgifter att lösa för en förening. Vi kan inte idag garantera hur mycket vi kan bidra med utan det styrs av publiktillströmningen.


Använd kontaktrutan på hemsidan för att ta kontakt med oss.